banner
  1. A. Ua manumalo le Itumalo ia RJ Reynolds ma lona fa'asa o le tapa'a fa'afofo9th Circ

———EBarbara Grzincic

 

●O le toatele na maua le eseesega i le va o le faatonutonuina o le gaosiga ma le maketiina ma le faatonutonuina o le faatauina atu

●Fa'a'ese'ese na'o le FDA e mafai ona fa'asa le fa'atau atuoloa tapaa

 

O le kamupani ma le ofisa loia igoa o loʻo faʻaalia i luga e gaosia otometi e faʻavae i luga o le tusiga o le tusiga.O loʻo matou faʻaleleia lenei vaega aʻo matou faʻaauau pea suʻega ma atinaʻe i le beta.Matou te fa'afeiloa'i fa'amatalaga, lea e mafai ona e tu'uina mai e fa'aoga ai le fa'ailoga o manatu i le itu taumatau o le itulau.

 

(Reuters) - Los Angeles County e mafai ona faʻasa uma faʻatauga o meaʻaioloa tapaa, e aofia ai le sua o le vape ma le sikaleti menthol, o se faamasinoga apili feterale na vaeluaina i le Aso Faraile i le leiloa o le RJ Reynolds Tobacco ma kamupani tuafafine e lua.

 

I le vaeluaga 2-1, na fa'amaonia ai e le 9th US Circuit Court of Appeals se fa'ai'uga a le fa'amasinoga maualalo e fa'atagaina ai le fa'asa a le itumalo e fa'amanaia i le 2020.tapaaO loia a kamupani, o lo o ta’ita’ia e Noel Francisco o Jones Day, na finau e na’o le feterale e mafai ona fa’atonutonuina le fa’atauina atu o tapaa.

 

O le 9th Circuit majority na fai mai o kamupani o loʻo sese le faitauina o le Family Smoking Prevention and Tobacco Control Act, poʻo le TCA - le tulafono 2009 na tuʻuina atu i le Food and Drug Administration le pule e atiaʻe ma faʻamalosia "oloa tapaatulaga faatonuina.”

 

"Malamalama lelei," o le FDA e iai le pule faʻapitoa e faʻatonutonu ai le gaosiga ma le maketiina ooloa tapaa, e le o faʻatauga faʻatau, na tusia e le Faamasino Circuit Lawrence VanDyke mo le toʻatele.

 

"E le mafai e se setete ona manaʻomiakamupani tapaaia faia a latou oloa e tusa ai ma soʻo se tulaga faʻapitoa-naʻo le malo tele e mafai ona faia lena mea.Ae e mafai e se setete ona tuʻuina faʻatapulaʻa i luga o le faʻatau atu o seoloa tapaa, e aofia ai le faʻasaina atoa o lona faʻatau atu," o le tusi lea a VanDyke.Sa auai faatasi ma le Faamasino o le Itumalo o Amerika o Karen Schreier o South Dakota, sa nofo i le tofiga.

 

Na tete’e le Fa’amasino Sili o Ryan Nelson.E pei o letapaakamupani, na ia taʻua e faʻalua ona faʻaumatia e le Faamasinoga Maualuga a Amerika le faʻatau atu o isi oloa faʻatulafonoina a le feterale, ma toe fesuiaʻi le 9th Circuit i taimi taʻitasi.

 

"O le faʻaulufale mai (o na mataupu) e manino: Pe a faʻaalia manino e le Konekeresi tulafono a le setete, e le mafai e setete ona faʻaogaina le faʻasaina a le Konekeresi e ala i le faʻaogaina o lena ituaiga o tulafono faatonutonu e avea o se faʻatauga faʻatau," na tusia ai e Nelson.

O Kent Raygor o Sheppard Mullin Richter & Hampton, o le na finauina le mataupu a le itumalo i luga o le apili, fai mai o lana paaga "ua fiafia ona o ana taumafaiga e puipuia le soifua maloloina lautele, aemaise lava o tatou tupulaga talavou, e ala i le faasaina o le faatauina atu o oloa tapaa suamalie ua tausisia. e le Iva Circuit.”

RJRTapaaloia i Jones Day e leʻi vave tali atu i talosaga mo se faʻamatalaga.O le kamupani sa fai ma sui o Reynolds American lala American Snuff Co. ma Santa Fe Natural Tobacco Co.

E tusa ma le 300 setete, malo faʻapitonuʻu ma Amerika Amerika ua faʻasaina pe faʻasaina le faʻatau atu o meaʻaioloa tapaa, faatasi ai ma le 100 i Kalefonia na o ia, o le 9th Circuit na fai mai i le Aso Faraile.

Ua taofia le fa’asa a le setete atoa i Kalefonia e fa’atali ai le palota o le palota ia Novema.

O le mataupu o RJ ReynoldsTapaaKamupani et al.v. Itumalo o Los Angeles, 9th US Circuit Court of Appeals Nu. 20-55930.

Mo RJ Reynolds: Noel Francisco ma Christian Vergonis o Jones Day

Mo le itumalo: Kent Raygor ma Valerie Alter o Sheppard Mullin Richter & Hampton

teb: https://www.aierbaitavapes.com

Telefoni: +8615278119870
Whatsapp: +8615278119870
E-mail: nina@intl1.aierbaita.com


Taimi meli: Mati-25-2022