banner

Fa'atapula'aina o mea'ai: O le ata muamua mo fa'amatalaga na fa'ailoa mai o mea manogi e maileia ai tamaiti laiti, ma o le taimi lea e sili atu ona manino.O mea fa'aoga e fa'aititia mai le 122 i le 101 (e aofia ai le menthol, kofe su'ega, koko su'ega), ma isi mea manogi e fa'aopoopo i luga o le fa'avae o le tapaa.

Fa'asa o fa'aaliga/foula/fa'aaliga: E seasea faia vaega o tapaa i fa'aaliga i totonu o le atunu'u.E masani ona ta'ua o oloa faaulufale mai o oloa/fa'aaliga fa'aulufale mai.O fa'aaliga uma mai fafo.E le o tatalaina mo tagata lautele, ma e-sikaleti e pulea e faʻatatau i sikaleti masani.

Leai se fa'agaioiga fa'apitoa: O le tapa'a tu'ufa'atasi ua alu atu i le ala o le fa'apitoa/fa'afoliga fa'apitoa.A tu'u le vaega sikaleti eletise i luga o le maketi, ua fautuaina e aua le fa'agaioia i se faiga fa'apitoa e taofia ai mai le uia o le ala tuai.

21

Leai se fa'agaioiga fa'apitoa: O le tapa'a tu'ufa'atasi ua alu atu i le ala o le fa'apitoa/fa'afoliga fa'apitoa.A tu'u le vaega sikaleti eletise i luga o le maketi, ua fautuaina e aua le fa'agaioia i se faiga fa'apitoa e taofia ai mai le uia o le ala tuai.

 

Fa'amauina mo le fa'atauina atu o oloa sikaleti fa'aeletoroni: E le mafai ona fa'atinoina.O kamupani mai fafo e mafai lava ona gaosia pe a latou faatuatuaina le gaosiga i totonu o le atunuu, ma o le resitalaina o le a aumaia ai faʻalavelave i le faʻatau.O le faalēaogāina o lenei tusiga e aoga i le faʻatau atu i fafo ma le faʻatau atu.

 

Mataupu 33 "E-sikareti oloa e le o fa'atauina i Saina ma e na'o le fa'aaogaina mo le auina atu i fafo e tatau ona ausia tulafono, tulafono faatonutonu ma tulaga faatonuina o le atunuu poʻo le itulagi o loʻo i ai; e tatau ona latou ausia manaoga o tulafono, tulafono faatonutonu ma tulaga faatonuina o le atunuu po o le itulagi o loʻo agai i ai. tulafono a loʻu atunuu, tulafono faatonutonu ma tulaga faataatitia e faatatau i manaoga", oloa auina atu i fafo e tatau ona na o manaoga o le atunuu e taunuu i ai.

 

I se tulaga lautele, o lenei auala e faʻatautaia ai le sikaleti e sili atu ona mafai, ma o le faiga o laisene e faʻatinoina mo le gaosiga, faʻatau atu ma le faʻatau atu o sikaleti eletise, lea e le ese tele mai le ata.O sikaleti faaeletonika ua faauigaina o atomizers, ma ituaiga eseese o oloa o loʻo faʻaalia i luga o le maketi, lea e faʻatulafonoina tutusa e atomizers.Mulimuli ane, o isi ituaiga fou o oloa tapaa ua fuafuaina, ma ituaiga fou o oloa tapaa e ono aliali mai i le lumanaʻi o loʻo aofia i le lautele o le puleaina.Silasila i le Mataupu 44, "O isi ituaiga oloa tau tapaa fou e tatau ona faatino e tusa ai ma aiaiga talafeagai o nei Fua."

 

va'aiga pisinisi fa'atau atu

 

O le malosi o faiga fa'avae e-sikareti i le lua tausaga talu ai ua sili atu i le 10 tausaga talu ai.O lenei faiga pulega e sili atu le aoga nai lo le afaina i kamupani tetele e auina atu i fafo, aua o kamupani ulu ma ua e mafai ona sili atu le lelei i tulaga o taleni ma le tausisia., mafai ona tali atu i suiga o faiga faavae, ae sili atu le le lelei mo pisinisi laiti, aua o pisinisi laiti o le a sili atu ona faigata ona ausia i le tausisia.

tulaga.

 

Mai le vaaiga o maketi i fafo, o Sasaʻe Tutotonu ma Amerika i Saute o le a vaʻaia le tele o le tuputupu aʻe i le 2022;o le maketi a Europa e sili atu ona mautu nai lo le maketi a Amerika ma e faʻamoemoe e faʻatupulaia pea;o le US o loʻo avea pea ma maketi manaʻomia tele.

 

Ole maketi e-sikareti o loʻo faʻatupulaia vave, o lea e manaʻomia ai le faʻatonutonuina.O lea ituaiga va'aiga e fa'amoemoe e sili atu le faigofie nai lo le tapaa masani.Mo se faʻataʻitaʻiga, e-sikaleti e mafai ona faʻapipiʻi faʻatasi ma foliga faʻaalia, loka tamaiti, ma isi, ma o le faʻatonuga faʻatekonolosi e faʻamoemoe e faʻaonaponei faʻaonaponei.

 

Mai ia Ianuari ia Fepuari, na faʻaauau pea ona faʻateleina oloa faʻatau atu a le kamupani.O fa'atauga autu o Europa, Amerika, Asia i Sautesasae, ma isi. O oloa autu o sikaleti fa'aaogaina ma toe fa'atumu.

 

Manatu o Brand

 

Fa'asaina o le tofo: Mataupu 26 "Fa'asa le fa'atauina atu o sikaleti fa'aeletonika fa'ailo e ese mai i le tofo tapaa ma sikaleti fa'aeletoroni e mafai ona fa'aopoopoina i mea fa'atomizer na'o latou."O le taimi lea, e matua manino lava le tapu o le tofo, e manaʻomia ai le tofo tapaa.Mai le va'aiga o fa'ailoga ma falegaosimea, o le a fa'ateleina le su'esu'ega ma atina'e ma fa'afouga o tofo tapaa.I le vaaiga o manaoga o tagata faatau, pe a uma ona faasaina le faatauina atu o fualaau aina suamalie, o nisi o tupulaga talavou ua faamoemoe e o ese mai lenei vaega faatau.E leai se oloa fa'apitoa i le va'aiga.Pe o aofia ai i le lautele o le vaavaaiga e fai si lelei mo oloa atomization laau.

 

I le tulaga o le alalaupapa: sa i ai ni fa'aagaga e uiga i le au fa'atau oloa muamua, ma ni mana'oga fa'apitoa mo tagata fa'atau oloa (mana'omia le lipoti atu i le Fono a le Setete mo le fa'atagaina).O le taimi lea e faanenefu ai manatu talafeagai (Mataupu 28 "Pisinisi o loʻo umia le tapaa monopoli pisinisi siisii ​​laisene, faʻamaonia e le Fono a le Setete o le tapaa monopoly Ina ua maeʻa le faʻatagaina a le matagaluega o pulega, o pisinisi faʻatau oloa faʻaulufale mai e faatoa mafai ona faʻaaogaina pe a uma ona suia le lautele o le le laisene”). E mafai ona tu'uina atu le pule fa'atagaina a le au fa'atau oloa si'isi'i i le itumalo po'o le tulaga maualalo, o lenei fa'atapula'a o le tofo o le a i ai se ta tele i le au fa'atau oloa. I le lumanaʻi, atonu e le o se faleoloa aoina poʻo se faʻataʻitaʻiga faleoloa faʻapitoa, aua o le mamafa o le faʻalagolago naʻo le tofo o le tapaa o le a tele. Suiga o feso'ota'iga O le mea e tatau ona mata'ituina mulimuli ane pe o le a pulea e itumalo ma taulaga le fa'atauina o sikaleti eletise e le fa'afefeteina.s mai ia Me 1.

 

Tulafono au'ili'ili: O tulafono au'ili'ili o itumalo ma 'a'ai eseese e mafai ona fa'ailoa ia Aperila, ma o tulafono fa'atinoga o itulagi eseese e fa'amoemoe e ese.

 

Aotelega a'afiaga: E lelei mo ituaiga pito i luga, lea e sili atu le malosi e tali atu ai i suiga o faiga faʻavae, faʻaogaina o auala ma suiga.

 

Q&A

 

F: E mafai ona 'ese'ese tofo tapaa?I lalo o le faʻatapulaʻaina o faʻaopoopoga 101 i le lumanaʻi, o le a le avanoa mo le atinaʻe?

 

A: I totonu o le 101 faaopoopo, 3 e faʻaaogaina mo sikaleti eletise malosi, cellulose, calcium carbonate, ma guar gum, o lea naʻo le 98 o totoe.O le tofo tapaa o le leo autu, e mafai ona faia ni eseesega, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona i ai eseesega i le tofo, menthol, ma isi.

 

Q: O le a le tulaga faʻatau atu o sikaleti eletise i Saina mai Ianuari ia Fepuari?

 

A: Mai ia Ianuari ia Fepuari, o faʻailoga pito i luga na tumau pea e pei o le tausaga talu ai ma faʻaleleia teisi, ae o tamaʻi laiti ma feololo na sili atu ona afaina ma alu ese.E iai le 1-2 masina o su'esu'ega a le au fa'ailoga, se vaega la'ititi o su'esu'ega i auala, ma pe a ma le 30 aso i fa'amaumauga fa'amau.O le fa'amamaina o su'esu'ega lelei o le a alu a itiiti ifo i le 2-3 masina.Ole auala fou ole a fa'atinoina ile aso 1 o Me, ma o le mamafa ole fa'amama e fai si maualuga.

 

F: O tulafono faatonutonu o lenei ata faataitai o le a faatino ia Me 1st.O le a tu'uina atu laisene talafeagai a'o le'i faia lena mea?

 

A: E foliga mai o le a faʻatinoina ia Me 1. E manaʻomia e fomaʻi ona talosaga muamua mo se laisene.O faʻamatalaga na lipotia i le tausaga talu ai.O loʻo faʻamoemoeina o ni auala faʻapitoa i le auala e talosaga ai mo se laisene o le a faʻalauiloaina i se taimi lata mai, ae o le gaioiga uma o le a maeʻa aʻo leʻi oʻo i le aso 1 o Me. , ona tufatufa lea i vaega.O lo'o fa'amoemoe o le a tu'uina atu fo'i se taimi fa'amalieina i pisinisi e le'i tu'uina atu se laisene pe a uma ona talosaga.

 

Q: E fa'apefea ona e va'ai i le tulitatao o le nicotine synthetic i le maketi a Amerika?

 

A: E maualuga le avanoa o le a fa'avasegaina i le va'aiga masani o le nicotine, ae e umi se taimi e fa'atino ai;o le gaosiga o le nicotine synthetic e masani lava ona aloese mai le vaavaaiga i le maketi a Amerika.O le mea moni, o le tulitatao e tatau ona taulaʻi i le mataupu o le tau.I le taimi nei, o le tau o le nicotine synthetic e leai se aoga (o loʻo laʻititi lava le voluma).).

 

Q: Le tulitatao sapalai ma manaʻoga o nicotine faanatura?

 

A: Ole aofa'i ole nicotine e maua mai e feso'ota'i ma fua o lau tapa'a ma a'a tapa'a i lau tapaa.I le lalolagi atoa, o le gaosiga o lau tapaa e sili atu, ma o loʻo i ai foi le tele o lau tapaa i Saina.E leai se fa'afitauli tele i le su'eina o le nicotine mai otaota tapaa na gaosia i le gaosiga o tapaa i le atunu'u.E leai se faʻafitauli i le faʻamautinoaina o le aofaʻi o le nicotine e manaʻomia mo le gaosiga o sikaleti eletise.O le nicotine i totonu o le tapaa e masani lava 1% -3%, ma le maualuga maualuga e sili atu nai lo le 8%.Afai e fa'atupula'ia le mana'oga mo le nicotine, o ituaiga tapaa e maualuga atu le nicotine e mafai ona toto e fa'afetaui le mana'oga.

 

F: E fa'atulafonoina oloa fa'apipi'i i le lumana'i?

 

A: Pe a faʻatau atu atoa, o le a faʻatulafonoina pea e tusa ai ma le sikaleti eletise, faʻasino i le Mataupu 40 (o mea faʻapipiʻi e faʻatatau i mea faʻafefiloi ma mea fesoasoani e mafai ona faʻapipiʻiina atoa poʻo se vaega i aerosol e masini eletise);pe afai e le talafeagai Atonu e talafeagai le aloese mai laau tofo mo le faatauina atu.

 

F: E mafai e faleoloa fa'atau tapaa masani ona fa'atau atu sikaleti fa'aeletoroni i lalo o faiga fou?

 

A: E mana'omia e faleoloa fa'atau tapaa fa'aleaganu'u le fa'aopoopoina o laisene fa'atau sikaleti eletise i laisene fa'atau tapaa o iai nei.Afai lava e faʻatulafonoina kamupani faʻatau oloa ma faʻavae, o le a leai se faʻalavelave i le faʻatau.

 

F: E fa'apefea ona e va'ai i le atina'eina o sikaleti fa'aaoga i le lumana'i?

 

A: O loʻo faʻamoemoeina o oloa faʻaaogaina e le tele se avanoa mo le tuputupu aʻe i Saina.O oloa lafoa'i (e masani lava e lua pe tolu selau puffs, ma le pusa sikaleti e fa'atatau i le tutusa) fa'atau lelei i le Iunaite Setete, aemaise lava 1) tau maualalo, ma 2) le tofo e le lelei. e fai si la'ititi, o lea ua suia ai le tele o pomu a Saina.


Taimi meli: Mati-18-2022