banner

Pe a faatusatusa i le faasaina i totonu o le atunuu i luga o luga o le initaneti le faatauina atu o sikaleti faaeletonika, Alibaba International Station o le a faasaina le faatauina atu o le e.sikaleti lectronic(e aofia ai ae le faatapulaaina i pods, seti ulaula, ma oloa faatau atu faatasi ma pods ma seti ulaula) ma ana oloa mai Me 1, 2022. mea fa'aoga, ma isi. Na'o le lotoleaga.

Asia i Sautesasae o se mea ua tula'i maie-sikaretimaketi ma tele avanoa maketi.

 

E tusa ai ma faʻamaumauga a Euromonitor, o le aofaʻi o maketi faʻaeletonika i Asia i Sautesasae e faʻamoemoe e oʻo atu i le US $ 766 miliona i le 2023, e tutusa ma le sili atu i le 4 piliona yuan.

 

Ua faailoa mai foi e le faiga faavae fou lenasikaleti eletisee mafai ona auina atu i fafo i Asia i Sautesasae, Viatename, Initonesia, Filipaina, ma isi, ae o Myanmar, Laos, ma Cambodia e sili atu le saʻo pe faʻasaina, ae faʻasaina e Brunei ma East Timor le faʻatau atu o sikaleti eletise ae mafai ona faʻaaoga.sikaleti eletise.O nisi o atunuu ua tuuina mai talu ai nei manaoga mo le faaulufale mai osikaleti faaeletonika.Mo se fa'ata'ita'iga, e mana'omia e Meleisia le fa'aulufale mai o sikaleti fa'aeletoroni e pasi le fa'amaoniga SIRIM ia Aukuso!O le faagasologa o le faʻamaonia o le tuʻuina atu lea o se talosaga - iloiloga o pepa (e tatau ona tuʻuina atu lipoti o suʻega) - suʻega fale gaosi oloa - iloiloga o tusi faamaonia - tuʻuina atu o tusi faamaonia - faʻatauina o igoa - suʻesuʻega mataʻituina pe a uma le faʻamaonia.

 

E le gata i lea, o nisi o atunuu i Asia i Sautesasae o loʻo i ai ni faʻasalaga mamafa, e pei o Thailand, lea o le a toe faʻamaonia ai le faʻasa umi osikaleti eletise.I lenei auala, o le maketi e-sikareti i Asia i Sautesasae o le a faʻapitoa i atunuu e pei o Initonesia.

 

Cynthia Chen

Whatsapp/wechat/mobile +86 15751339879

Email: cynthia@intl2.aierbaita.com


Taimi meli: Me-10-2022