banner

 

Nikotini, e taʻua foi o Niacin, o le vaega autu o le ulaula tapaa, ma o le faʻaogaina o masini ua maeʻa suʻesuʻeina.E mafai ona faapea o le ute otapaaatinae o le atinae onicotinefa'alelei lelei.O le tulai mai oatomization faaeletonikatekinolosi e maua ai se auala fou e sili atu ona lelei ma mama mo tagata ulaula e inuina ai le nicotine, o se vailaʻau tuai ae tumau "faʻamalolo vaisu".Faatasi ai ma le atinaʻeina o le vaʻavaʻaiga o maketi ma faʻafouina tekinolosi, suiga i itu eseese onicotineo loo tupu filemu foi.

 

O le taimi neinicotinetau fa'alagolago ile tele ole maketi e-sikareti

 

Sikaleti faaeletonika ma isi ituaiga fou o tapaa e taua tele le faaaogaina onicotinemea mata.E tusa ai ma faʻamatalaga 2020, o le pisinisi sikaleti eletise e tusa ma le 82% o le aofaʻi o faʻatauga o maketi nicotine, ma o le vaega o totoe e faʻatatau i le fanua o vailaʻau ma meaola.

O le faʻasalalauga o le "Faʻatonuga Faʻatonu mo Sikaleti Faʻaeletonika" faʻasalalausikaleti faaeletonikaoloa.E ui lava e le tele ni faʻamatalaga i luga o le nicotine, ae naʻo le tasi le tusiga e mafai ona faʻatuputeleina ai le tau o le gaosiga o le nicotine o loʻo i ai nei - o faiga faʻatonutonu o loʻo faʻamaonia ai le gaosiga o oloa sikaleti eletise Laau tapaa, mumu-faʻamalolo.tapaalaulaau, ma isi mea faapena o lo'o fa'aaogaina e atina'e e tatau ona fa'atau mai pisinisi tapaa o lo'o i ai le aia tatau e fa'agaioi ai lau tapa'a ma lau tapa'a ua fa'amumu-mumu.I le taimi nei, o lo'o fa'atupuina le nicotine e tele lava ina fa'aputu mai le nicotine maitapaafasi laulaau, ma e ono le toe mafaia lea auala i le lumana'i.

O Bob, o lē e galue o se e-liquid gaosi, na faapea mai i le [2 MUAMUA]: “I le taimi nei, o le tele o le nicotine e maua mai i toega o lau tapaa.A maeʻa le faʻatinoina o faiga faʻatonutonu, o le a faʻateleina le tau o le suʻeina o le nicotine, ma lee-sikaretio le a mulimuli mai.O le tau onicotineua alu i luga, lea ua mafua ai ona siitia le tau oe-suavai.”

O lo’o fa’ailoa mai o le tau o le nicotine e le masani ona fesuisuia’i i le tausaga talu ai, ma o le eseesega o tau na o’o i le fa’afa taimi.Ina ua uma ona faatonutonu e matagaluega talafeagai le tau o le nicotine, ua mautu le tau o le nicotine.Fai mai Bob: “Mo faleoloa e-suavai,kamupani nicotinee masani lava o le tulaga iloga, ma o loʻo ia i latou le pule tau.Ia Ianuari 2021, o le tau o le nicotine i le kilokalama o le a tusa ma le 1,200, ma e oʻo atu ia Mati Time ua oʻo atu i le sili atu i le 3,000 yuan, ma i le pito i luga ia Me ma Iuni, na oʻo atu i le 6,000 yuan i le kilokalama, ma o le tau e masani lava. , e tusa ma le 2,000 yuan i le kilokalama.”

 

A maeʻa le faʻatinoina o tulafono fou, o le tuʻuina atu ma le manaʻoga o le nicotine e leai se pule, lea e tutusa lelei ma tu ma aga masani.tapaa

 

I le taimi nei, o le nicotine sapalai ma manaoga maketi e foliga mai o loʻo toʻa, ae o loʻo i lalo o le e-liquid gaosi oloa e mafua mai i tauvaga maketi, ma o le tau o fefaʻatauaiga ma tupe mama o le e-liquid ua faʻaitiitia ma maualalo.O le faʻateleina o tupe mama o se faʻafitauli e manaʻomia e le au gaosi e-liquid tele ona foia i le taimi nei.Le fa'atinoina o le fa'atinoina o faiga fa'afoe o le sikaleti eletise ma tulaga fa'ale-atunu'u mosikaleti eletisee ono avea ma mafua'aga tuusa'o o fesuiaiga o tau.

Mr. Zeng, e sili atu i le sefulu tausaga o le poto masani i lee-sikaretialamanuia, fai mai: “E le'i i ai se suiga tele i le tau.A maeʻa le faʻatinoina o tulafono fou, e ono faʻateleina tau o gaosiga i luga.Mo fefa'ataua'iga ma fa'atau oloa, e ono iai se vaega o tupe maua muamua.Ua avea ma lafoga, ma ua mou atu aso o le tele o tupe mama i aso ua mavae, ma ua oo atu ai i se tulaga o tupe mama laiti, ma ou te masalo o le a mafai ona faateleina le gafatia o le pusa, ma faateleina ai le tupe faasili.”

A maeʻa le faʻatinoina o tulafono fou, o loʻo faʻamoemoe Mr. Zeng o le a faʻatapulaʻaina le tuʻuina atu o le nicotine ma faasolosolo malie ona suia i sapalai fuafuaina, ona tumau ai lea o lona tau ma faʻamautu pe a maeʻa fesuiaiga, faʻapea foʻi ma le atunuʻu atoa.e-sikaretimaketi.

 

 

O le fa'atinoina o tulaga fa'ale-atunu'u e iai fo'i se a'afiaga i tagata fa'atau

 

I le aso 30 o Novema, 2021, o leNationalStandard Information Public Service Platform na tuʻuina atu le ata faataitai mo le faʻatonuina o le poloketi faʻavae a le atunuʻu o le "Sikaleti Sikareti".O le tulaga fou a le atunuʻu o loʻo faʻamaonia manino mai ai o le puna o le nicotine o le auala e faʻaaogaina ai ma e le tatau ona maualalo ifo le mama i le 99% (sikoa maualuga), O mea faʻapitoa tapaa e manaʻomia e le auala e faʻapipiʻi ai e matua faʻatonutonuina, e le gata o manaʻoga tuʻufaʻatasia mo le autu. mea mata otapaa fou, ae faʻapea foʻi se faasologa o faʻamatalaga:

1. O a'afiaga o le fa'aogaina o le nicotine: o le ausiaina o le fa'amalieina o vaisu sili i totonu o le fa'atonuga o le nicotine o le a avea ma fa'atauvaga autu a le au gaosi oloa;

 

2. O le aafiaga o le aofaiga atoa onicotine: o le tapula'a gafatia o le kesi e fai si matala, ma na'o le aofa'i atoa o le nicotine o le pusa e tasi e pulea;

 

3. Le a'afiaga o le tu'uina atu o le nicotine: E fa'atapula'aina le avanoa e fa'aoga ai le malosi maualuga e fa'ateleina ainicotinetu'uina atu.

 

E talitonu Bob: “O le nicotine o loo i totonu o se sikaleti e tusa ma le 6mg.Mai le vaaiga o le nicotine, 20mg/ml e le maualuga atu nai lo lenicotine i totonu o sikaleti, ae o le nicotine i totonusikaleti faaeletonikae leai ni mea faʻafefe, e ese maisikaleti masani.O le susunuina o sikaleti e aofia ai le faitau afe o vailaʻau eseese, o leasikaleti eletisee tatau ona i ai se nicotine malosi e taia ai le fa'a'i.Afai e faʻatinoina e tusa ai ma le 20mg/ml, e le lava e faʻamalieina ai tagata ulaula tuai.

I le fesootaiga ma Mr. Zeng, [2 MUAMUA] na maua ai e foliga mai e ese lona malamalama mai ia Bob: “Ou te manatu e tatau ona taʻu ese lenei mataupu, mo tagata e le o taulaʻi atu i vaisu o le nicotine, e le taua tele le faʻaogaina o le nicotine. ;Mo i latou o loʻo alu mo le toomaga o vaisu o le nicotine, ou te manatu e ala i le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e tatau ona matua faʻamalieina, o lea o le faʻaofiina o faiga faʻatonutonu ua aumaia ai mataupu fou i le faʻaogaina o sikaleti eletise.

E pei o Mr. Zeng, Xing Chenyue, o se tamaitai Saina-Amerika saienitisi ma le fatumasima nicotine, na fiafia i le faʻalauiloaina o faiga faʻatonutonu: "Ou te lagona i taimi uma afai e manaʻo se pisinisi e atiaʻe ma le soifua maloloina, e tatau ona i lalo o se siosiomaga faʻatonutonu talafeagai."

 

O le tulafono faatonutonu fou e le o se tapulaa i lugae-sikaretinicotine, ae o se siaki ma paleni

 

E ui lava e leʻi oʻo mai tulafono faʻatulafonoina o le nicotine, e faʻatatauina o le Setete TtapaaO le pulega o le a faʻamaonia agavaa talafeagai i se auala fuafuaina e taʻitaʻia ai le gaosiga o amioga a atinaʻe, lea e le gata o se faʻatapulaʻaina o le gaosiga, ae o le amataga foi o le faʻatulagaina o atinaʻe.

[2 MUAMUA] Ina ua ou talanoa ma Bob, na ou iloa ai sa sili atu lona popole i le mataupu o le mauaina o laisene ma le puleaina o le tufatufaina atu o le nicotine pe a uma le vaavaaiga: "Ou te lagona e mafai e kamupani taitasi ona maua se vaega patino, o lona uiga, o le a le tele o le nicotine e mafai ona e mafaia. fa'aaoga i masina ta'itasi., ona sosoo ai lea ma le pulega tu'ufa'atasi, lea e ono fa'atapulaaina ai le aigamaketi e-sikaretie matua manino lava.”

Ae ui i lea, o Mr. Zeng, ua leva ona i ai i le pisinisi, ua oʻo i luga ma lalo o le lotoifale.e-sikaretipisinisi i le tele o taimi, ma e foliga mai e le tutusa le popole e pei o Bob: "E ui lava e leʻi oʻo mai tulafono faʻatonutonu, mo le nicotine mae-suavaigaosiga o pisinisi, saogalemu, faʻasalalauga, ma faʻasalalauga o mea taua ia.Ina ia faʻaleleia vave, o loʻo i ai se paleni sili atu mo le atinaʻeina o tu ma aga e luatapaamasikaleti faaeletonika.

I le avea ai ma se tasi o mea autu autu o oloa sikaleti eletise, o le nicotine e mafai ona taʻua o le toto ola o le alamanuia ma e fesoʻotaʻi ma le atinaʻeina o le pisinisi atoa.I lalo o tulafono faatonutonu fou isikaleti eletise, o le taofiofia o le nicotine ua faaluaina le mamafa i lugae-suavai gaosi oloa, ae o se aafiaga puupuu lea.I lalo o le faʻatulagaina ma le faʻaogaina o le faʻagasologa o galuega, o le R & D malosi ma le fatufatuga o le a faʻaleleia atili, ina ia mafai ai e Saina.sikaleti eletiseo le a le gata ina faʻafetaui manaʻoga o tagata faʻaoga i totonu o le atunuʻu, ae o le mafai foi ona faʻatoʻilaloina aai i le maketi o le lalolagi o le amataga autu lea mo le faʻatulagaina o tulafono faatonutonu fousikaleti eletise.

 

 

Sikaleti faaeletonika, Peni Vape Fa'aaogā – Aierbaita (aierbaitavapes.com)

https:www.aierbaitavape.com

Tusitala: Kailee Zhou

Telefoni: +86 17877104668

WhatsApp: +86 17877104668

imeli:kailee@intl4.aierbaita.com 


Taimi meli: Mati-26-2022