banner

Se su'esu'ega maketi o le lalolagie-sikaretiAlamanuia ua sauni e o'o mai i le vaiaso nei e va'ai ai le tuputupu a'e ma le tele o fa'alavelave mo le alamanuia.

O le suʻesuʻega na faia e se kamupani faufautua suʻesuʻe maketi ma vaʻavaʻai loloto i vaega uma o le pisinisi e-sikareti, mai masini faʻapitoa ie-suavaima tulafono faatonutonu mai lea setete ma lea setete.I

na manatu foi i le tele o ituaiga eseese o kamupani mai le tele, conglomerates multinational e pei o Altria ma Philip Morris International (PMI) i le tele o kamupani vape-faapitoa e pei o KangerTech ma le kamupani matua o SMOK, IVPS Tekonolosi, e lua e faavae i Shenzhen, Saina.

O le auʻiliʻiliga o maketi na taulaʻi atu foi i le aʻafiaga i le lalolagi atoa o le sikaleti eletise.Ae ui i lea, na manaʻomia se vaʻaiga sili atu ona taulaʻi i le aʻafiaga o isi tulafono faatonutonu ma lafoga i le US e ono aʻafia ai le alamanuia.

US E-Sikareti Fa'aliga Va'aiga

O se tasi o mea taua tele o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le faʻamoemoeina o le siʻitia o le tau o maketi eletise a Amerika.Fai mai le auiliiliga o le tele o le USmaketi e-sikaretiua faamoemoe e oo atu i le $40.25 piliona i le 2028. O lena fuainumera ua faamoemoe e sili atu ona maualuga, ona o le auiliiliga o loo valoia ai tupe maua e oo atu i le $60 piliona i le 2025.

Fai mai le lipoti o le maketi a Amerika e sili ona taua ma e ono sili ona aoga mo kamupani uma o loʻo aʻafia ai.O le tasi tapulaa i le tuputupu aʻe o tulafono faatonutonu lafoga o loʻo faʻaalia i setete eseese i le US.E leai se palanikeke tau lafoga a le atunuu, o lea e tatau ai i kamupani ona finau ma pulega lafoga ua faatuina esetete taitasie fai pisinisi.

E lua mea e mafua ai le tuputupu ae o le USmaketi e-sikaretie tusa ai ma le lipoti, o le lauiloa o masini (faʻapea foʻi ma le faʻaitiitia o le lauiloa o sikaleti mu), faʻatasi ai ma le faʻateleina o le fiafia mai tagata faʻatau laiti.O le fiafia o talavou i vape ua avea ma minefield mo le alamanuia, e ui lava.O lo'o fa'aauau pea ona tu'ua'ia e fa'alapotopotoga e tetee i le ulaula tapa'a ma le vape le pisinisi o le maketiina i tamaiti laiti ma fa'ateleina le fua o le vape a tupulaga i Amerika.

Pe e Talitonuina Suʻesuʻega?

O le su'esu'ega na faia e le Grand View Research - o se kamupani su'esu'e e fa'avae i Amerika ma Initia - ma e aofia ai toetoe o vaega taua uma ma vaega laiti o le lalolagi.tamaoaiga e-sikareti.
Pe talitonuina le su’esu’ega pe leai, e pule lava i latou o lo’o a’afia po’o ai fo’i na totogi e fai ai le su’esu’ega, ae e le’o manino mai po’o fea le fa’atupega o le su’esu’ega.

O le pisinisi e-sikareti ua leva ona fuafua e tupu.O lenei faatupulaia ua oo lava ina faamaonia esu'esu'ega mai le CDC.O ana faʻamaumauga na faʻaalia ai o faʻatauga e-sikareti i le US mai le 2016 i le 2019 faʻateleina e toetoe lava 300%.Ua fa'atupula'ia pea le tau o le ulaula mo le tele o tausaga i le taimi nei, ma ua fa'atupula'ia tagata i vape nai lo le ulaula.

O le tau o aso nei o lemaketi e-sikaretie sili atu pe itiiti le mea na faʻamoemoeina pe a faia na vaʻaiga i le ogatotonu o le 2010s.I le 2014, na tuʻuina ai e le au suʻesuʻe a Wells Fargo Bonnie Herzog letaua o le alamanuiai le $2.5 piliona.Sa fuafua e oo atu i le $3.5 piliona i le 2015, o se siitaga e 40%, ma na taunuu, ona o le faatauina atu i faleoloa vape faaletino lava ia na sili atu i le $1 piliona i le 2015 (e le aofia ai le faatauina atu i luga o le initaneti ma isi auala).

O a Kamupani na va'ai i ai le su'esu'ega?

E le gata na suʻesuʻeina e Grand View faiga taua ma faia faʻamatalaga o le tuputupu aʻe o maketi, ae na vaʻavaʻai foi i tagata taʻitoʻatasi i lemaketi e-sikareti, mai kamupani tapaa e pei o British American Tobacco i kamupani laiti e pei o le e-liquid gaosi oloa Nicquid.

Toeitiiti lava o kamupani tapaa tetele uma sa suesueina mo le tusiga.O mea sili ona taua e lua o loʻo i ai a latou lava ituaiga o sikaleti eletise poʻo se fesuiaiga i le tasi i le taimi nei.E lua mea sili ona tele o leIQOSmai le PMI ma leVuse e-sikaretimai RJ Reynolds, ia na maua uma le faʻaogaina manuia e le gata i le US ae i le lalolagi atoa.

E lua kamupani vape iloga na aofia i totonu o le lipoti o le KangerTech Technology Co., Ltd ma le IVPS Technology Co., Ltd. Ua lauiloa nei KangerTech i le vape community.E le gata ina fa'asalalauina e-sikareti i lalo ole igoa ole igoa KangerTech ae fa'apea fo'i i lalo ole tele o isi igoa.O le IVPS o le kamupani matua o le SMOK ituaiga o sikaleti e faʻatau atu le tele o oloa vape i le lalolagi atoa.

O le a le isi mea mo leE-SikaletiAlamanuia?

Fai mai le lipoti o maketi o lemaketi e-sikaretio le a fa'aauau pea ona tupu, ae o nisi vaega o le a sili atu le tuputupu a'e nai lo isi.Aemaise lava, o le manaʻoga mo masini vape faʻapitoa ma toe faʻatumu, e sili atu le malosi nai lo masani faʻaaogaina poʻomasini faiga peni, sa fa'amoemoe e tupu tele atu nai lo se isi lava vaega.

Na faamamafaina foi e le lipoti e faapea, e ui i le faasaina o le taimi nei i le e-liquid, o le e-liquid sa fuafua e avea ma se vaega taua i le atinaeina o le e-liquid.pisinisi e-sikareti.Faatasi ai ma ana fautuaga, na faamamafaina e le lipoti lena meae-suavaie tatau i tagata gaosi oloa ona amata su'esu'e pe fa'afefea ona saogalemu a latou oloa, sili atu ona faatosina i tagata lautele, fa'apea fo'i ma le fa'aitiitia o le a'afia i tulafono faatonutonu a le malo.

 

 


Taimi meli: Apr-01-2022